Scandal în Iaşi! Fiica unui preot, prostituată de lux în Germania

Un preot din Iaşi este implicat, fără voia lui, într-un scandal de proporţii, după ce a aflat că fiica lui se prostituează.

Potrivit bzi.ro, Ştefania Ştejar, fiica unui reputat preot din Iaşi, a început să întreţină relaţii sexuale pe bani chiar dacă era măritată. De altfel, cel care a dat-o în vileag este chiar soţul ei.

Tânăra se prostituează în Germania, la un bordel de lux, pentru sume de bani consistente. Soţul acesteia, fiul unui fost colonel, s-a îndrăgostit de ea în anul 2009, iar nunta a avut loc în Italia, acolo unde el este stabilit de 20 de ani. Bărbatul susţine acum că soţia l-a părăsit şi a plecat în Germania, pentru a se prostitua.
“Soţia mea, Stefania, a decis într-o zi să facă prostituţie, că se castiga bine, că ei i-ar placea să primească complimente de la alţi bărbaţi, că nu vrea să mă lase dacă sunt de acord şi dacă nu, ea o face oricum, că se desparte şi va face ce vrea, ca să aibă bani să-şi cumpere haine de lux şi obiecte, că ei îi place să fie iubită de mai mulţi. A spus asta la fel şi mamei mele, şi tatălui meu, iar ei au rămas muţi. A spus ca aşa va ajunge mare, ca îl va ajuta pe tatăl sau să facă o casă praznicală, că ea nu o să se facă asistentă medicală ca îl dezonorează pe tatăl ei. Eu, de dragostea ei, să nu o pierd, am acceptat, punând doar în balanţă că e doar o probă pe care ea vroia să o facă”, a spus Victor Potomeanu, soţul tinerei, pentru bzi.ro.
sursa
fiica_preot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *