Scandal in Iasi! Fiica unui preot, pr0stituata de lux in Germania

Un preot din Iasi este implicat, fara voia lui, intr-un scandal de proportii, dupa ce a aflat ca fiica lui se prostitueaza.Potrivit bzi.ro, Stefania Stejar, fiica unui reputat preot din Iasi, a inceput sa intretina relatii sexuale pe bani chiar daca era maritata.
De altfel, cel care a dat-o in vileag este chiar sotul ei.

Tanara se prostitueaza in Germania, la un bordel de lux, pentru sume de bani consistente. Sotul acesteia, fiul unui fost colonel, s-a indragostit de ea in anul 2009, iar nunta a avut loc in Italia, acolo unde el este stabilit de 20 de ani. Barbatul sustine acum ca sotia l-a parasit si a plecat in Germania, pentru a se prostitua.
ZoomIn sprijinul afirmatiilor lui, barbatul a adus cateva imagini care, insa, nu demonstreaza nimicFoto: bzi.ro

“Sotia mea, Stefania, a decis intr-o zi sa faca prostitutie, ca se castiga bine, ca ei i-ar placea sa primeasca complimente de la alti barbati, ca nu vrea sa ma lase daca sunt de acord si daca nu, ea o face oricum, ca se desparte si va face ce vrea, ca sa aiba bani sa-si cumpere haine de lux si obiecte, ca ei ii place sa fie iubita de mai multi. A spus asta la fel si mamei mele, si tatalui meu, iar ei au ramas muti. A spus ca asa va ajunge mare, ca il va ajuta pe tatal sau sa faca o casa praznicala, ca ea nu o sa se faca asistenta medicala ca il dezonoreaza pe tatal ei. Eu, de dragostea ei, sa nu o pierd, am acceptat, punand doar in balanta ca e doar o proba pe care ea vroia sa o faca”, a spus Victor Potomeanu, sotul tinerei, pentru bzi.ro.

ZoomSotul femeii a lansat acuzatii care sunt negate de familia preotuluiFoto: bzi.ro

Se pare ca femeie nu practica cea mai veche meserie din lume singura, ci impreuna cu sora ei, care locuieste in Amsterdam si care vin des in Koln pentru a face sex pe bani. Pus in fata acestor acuzatii, preotul din Iasi a izbucnit.

“Nu este nimic adevarat. El umbla sa imi strice mie reputatia. A ajuns sa bage tot felul de prostii pe internet, pe diferite site-uri pentru a-mi denigra mie numele. Daca nu mai traieste cu fata mea, nu am eu ce sa le fac. El asta doreste, sa ma denigreze pe mine”, a spus slujitorul Domnului, preotul Stejar, precizand ca fiica lui este divort cu sotul ei, deoarece acesta era foarte violent.
sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *