Fiica unui preot din Iaşi, DAMĂ de companie pentru VIP-uri FOTO Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/fiica-unui-preot-din-iasi-dama-de-companie-pentru-vip-uri-foto_187165.html#ixzz3Lc4LjB6o

Fiica unui cunoscut preot din Iaşi este implicată într-o poveste greu de crezut. În timp ce preotul susţine că fata sa lucrează legal şi cinstit în Germania, soţul femeii susţine că aceasta se prostituează la un bordel de lux.

In familia unui preot iesean s-a iscat un scandal monstru, dupa ce una din fete este acuzata ca ar fi ajuns sa practice prostitutia in strainatate. Povestea este una extrem de incalcita, iar preotul a ajuns sa fie aratat cu degetul de intreaga comunitate. Culmea, scandalul a plecat tot din sanul familiei, tocmai de la sotul femeii. Acesta, fiul unui fost colonel de la Iasi, este stabilit in strainatate inca din 1989, unde ar lucra ca asistent medical. In 2009, in Iasi, a cunoscut-o pe fata preotului din satul Hartoape, comuna Vanatori. La scurt timp a luat-o cu el in Italia, unde s-au casatorit. Numai ca povestea lor de dragoste s-a transformat radical dupa ce femeia l-a parasit. Fata preotului s-a stabilit acum in Germania, unde ar practica prostitutia. Marturia vine tocmai din partea fostului sot care a ajuns la cutite cu familia femeii din aceasta cauza, potrivit bzi.ro.

“Sotia mea, Stefania, a decis intr-o zi ca sa faca prostitutie, ca se castiga bine, ca ei i-ar placea sa primeasca complimente de la alti barbati, ca nu vrea sa ma lase daca sunt de acord si daca nu, ea o face oricum, ca se desparte si va face ce vrea, ca sa aiba bani sa-si cumpere haine de lux si obiecte, ca ei ii place sa fie iubita de mai multi. A spus asta la fel si mamei mele, si tatalui meu, iar ei au ramas muti. A spus ca asa va ajunge mare, ca il va ajuta pe tatal sau sa faca o casa praznicala, ca ea nu o sa se faca asistenta medicala ca il dezonoreaza pe tatal ei”, a spus sotul fetei.
Totul a inceput in Italia, in Torino unde, sustine barbatul, Stefania s-a decis sa se prostitueze. Povestea nu se opreste aici. Pana si o alta sora a Stefaniei a plecat prin Europa, unde practica cea mai veche meserie din lume. Conform marturiei barbatului, Iuliana, cealalta fata a preotului din satul Hartoape, ar face un master in Amsterdam si vine frecvent la bordelul din Koln, unde alaturi de sora ei isi vinde trupul. Femeia nu s-a limitat doar la aceste doua orase, ci a mai trecut prin Italia si Spania unde s-a intretinut din aceasta practica.

Tatal Stefaniei, parintele Stejar, il acuza pe fostul ginere de minciuni.

“Nu este nimic adevarat. El umbla sa imi strice mie reputatia. A ajuns sa bage tot felul de prostii pe Internet, pe diferite site-uri pentru a-mi denigra mie numele. Daca nu mai traieste cu fata mea, nu am eu ce sa le fac. El asta doreste, sa ma denigreze pe mine. Nu este nimic adevarat din ce afirma el. Stefania a facut deja plangere la politie din cauza lui. Stiu ca a batut-o, ca tot o urmareste si ea a depus plangere. El are ceva cu familia noastra de face aceste actiuni”, a mentionat parintele Vasile Stejar.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/fiica-unui-preot-din-iasi-dama-de-companie-pentru-vip-uri-foto_187165.html#ixzz3Lc4U546y

aa1_19936500

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *