Fiica de preot din Iasi, prostituata de lux. Fostul sot al acesteia vorbeste despre scandal

Un scandal de proportii a izbucnit in familia unui preot din Iasi dupa ce fostul ginere al acestuia a aflat ca femeia este prostituata de lux.

Victor Potomeanu a declarat ca femeia cu care a fost casatorit s-a apucat de prostitutie pentru ca se castiga bine.
” Stefania a decis intr-o zi sa faca prostitutie pentru ca se castiga bine. Mi-a spus ca nu vrea sa ma paraseasca daca sunt de acord cu asta, precizand ca daca ma opun, o face oricum. Le-a spus si parintilor mei si a precizat ca il va ajuta pe tatal sau sa faca o casa praznicala”, spune barbatul, citat de bzi.ro. Acesta a mai declarat ca a fost de acord ca sotia sa se prostitueze, pentru ca nu dorea sa o piarda.
Conform marturiei lui Potomeanu, Iuliana, cealalta fata a preotului din satul Hartoape, ar face un master in Amsterdam si vine frecvent la bordelul din Koln, unde isi vinde trupul alaturi de sora ei.

“Minte cu nerusinare”
Tatal Stefaniei, parintele Stejar, spune ca fostul sau ginere minte cu nerusinare.
“Nu este nimic adevarat. El umbla sa imi strice mie reputatia. A ajuns sa bage tot felul de prostii pe internet, pe diferite site-uri pentru a-mi denigra mie numele. Daca nu mai traieste cu fata mea, nu am eu ce sa le fac. El asta doreste, sa ma denigreze pe mine. Nu este nimic adevarat din ce afirma el. Stefania a facut deja plangere la politie din cauza lui. Stiu ca a batut-o, ca tot o urmareste, iar ea a depus plangere”.
sursa
61604728

fiica_preot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *