Detalii cutremuratoare despre cazul fiicei de preot acuzate ca se prostitueaza! Nu ai sa crezi de ce a ajuns aici

Un scandal de proportii izbucnit in familia unui preot din Iasi scoate la iveala detalii socante despre fata acestuia. Dupa ce sotul a acuat-o ca se protitueaza in Germania, apropiatii spun ca ea ar fi plecat de fapt de-acasa din cauza.. preotesei!

Un scandal ca o telenovela are loc, de cateva zile, in familia unui celebru preot din Iasi, dupa ce fostul ginere al acestuia a aflat ca sotia lui este prostituata de lux.

Pe numele lui Victor Potomeanu, acesta a declarat ca femeia cu care a fost casatorit, Stefania, s-a apucat de prostitutie pentru ca se castiga bine.

”Stefania a decis intr-o zi sa faca prostitutie pentru ca se castiga bine. Mi-a spus ca nu vrea sa ma paraseasca daca sunt de acord cu asta, precizand ca daca ma opun, o face oricum. Le-a spus si parintilor mei si a precizat ca il va ajuta pe tatal sau sa faca o casa praznicala”, spune barbatul. Acesta a mai declarat ca a fost de acord ca sotia sa se prostitueze, pentru ca nu dorea sa o piarda.

Conform marturiei lui Potomeanu, Iuliana, cealalta fata a preotului din satul Hartoape, ar face un master in Amsterdam unde ar veni frecvent la bordelul din Koln, ca sa isi vinde trupul alaturi de sora ei.

Preoteasa isi terorizeaza fiicele
Un apropiat al familiei vine insa cu declaratii halucinante despre ce se intampla in familia preotului si spune ca motivul pentru care Iuliana a plecat de-acasa este altul.

“Nu familia ginerelui este violenta asa cum au declarat unii, ci taman cea a preotului. Mai exact preoteasa Steja si-a batut crancen fetele, iar Stefania a fugit de-acasa chiar in pantaloni scurti si de trei ani nu mai vorbeste cu maica-sa de frica batailor, in timp ce preotul Stejar stie asta dar nu intervine”, a declarant un prieten de familie.

Tatal Stefaniei, parintele Stejar, spune insa ca fostul sau ginere minte cu nerusinare atunci cand sustine ca fiica lui ar practica cea mai veche meserie din lume.

“Nu este nimic adevarat. El umbla sa imi strice mie reputatia. A ajuns sa bage tot felul de prostii pe internet, pe diferite site-uri pentru a-mi denigra mie numele. Daca nu mai traieste cu fata mea, nu am eu ce sa le fac. El asta doreste, sa ma denigreze pe mine. Nu este nimic adevarat din ce afirma el. Stefania a facut deja plangere la politie din cauza lui. Stiu ca a batut-o, ca tot o urmareste, iar ea a depus plangere”, a spus preotul.
sursa
m_scandal_1417600307_0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *